Slægtsside

Ny bruger- og mobilvenlig slægtsside er nu i luften. Jeg bruger TNG som slægtstræ, hvor familiemedlemmer har mulighed for at få login adgang, så de kan se nulevende personers navn, datoer og notater. Disse data vises kun på afdøde.

Du kan se slægtssiden her:

http://tng12.kringelumslægten.dk/

På websiden finder du 3 slægtstræer:

1. [Mors side] – viser kun min mor Gerda Madsens slægt: hendes mors slægt er Kringelumslægten fra Fyn – Sønderjylland, de er døbt Nielsen, men i 1916 købte Laurids Nielsen (min oldefar) efternavnet Kringelum til ham og børnene – Min mors fars slægt er Sønderskov Madsen slægten fra Lemvig, og jeg har netop fundet ud af at Sønderskov navnet sandsynligvis stammer fra gården Sønderskovgård på Venø i Limfjorden.

2. [Fars side] – viser kun min far Tage Jensens slægt. På hans fars side: Jensen – Boysen slægten der bl.a. stammer fra Vejen, Skodborg, Hornborg, Underup, Grejsdalen og Vejle. På hans mors side stammer de fra bl.a. Vejen, Skodborg, Haderslev og Ribe sogne.

På ovenstående 2 træer har jeg fundet oplysninger fra så mange af kirkebøgerne, som det har været mig muligt.

3. [Leons aner] – viser min MyHeritage slægtsside, hvor jeg siden den 1. april 2020 har fået godt 13.000 personer ind på slægtstræet via Matcher. Jeg startede med 835 personer 1. april. BEMÆRK dog at IKKE ALLE de nye er verificerede, så der kan være forkerte personnavne på træet. Og for at kunne se dette træ skal du have login, da næsten alle er markeret som nulevende, så der står kun nulevende, indtil jeg finder ud af hvordan jeg får dette rettet.

Så er du i familie med mig, så kan du få login til min slægtsside https://xn--kringelumslgten-7lb.dk/, der står en vejledning på forsiden af slægtstræet.

Finder du en fejl, så tøv IKKE med at kontakte mig, så jeg kan få fejlen rettet.