Om Jensen-Boysen slægten

Min oldefar: Frederik Christian Jensen født 1848, på min fars side.

Min far og jeg er født i Grejsdalen, mens min farfars slægt på – hans fars side, stammer fra Linnerup, Skarrild og Underrup sogn.

På hans mors side stammer de fra Hornborg, Hvirring og Tulstrup sogn.
Jeg har opdaget, at nogle af min farfars søskende også blev boende næsten hele deres liv i Grejsdalen!

Desuden har jeg fundet ud af, at min fars kusine “Dagny Jensen” har skrevet en bog om sit liv i Vejle “En bange mus”. Familien flyttede i 1923 til Vejle fra Give, til Valdemarsgade, der dengang hed Kvisthusgade, da hun var da 4 år. Gaden var ikke brolagt og slet ikke asfalteret, så når det regnede så kunne det blive meget mudret og med store hjulspor, når hestevogne kørte frem og tilbage i gaden.

Min farmors slægt, på hendes fars side stammer fra Skodborg og Brørup Sogn, hun er selv døbt i Vejen sogn. På hendes mors side er det primært Åle og Øster Snede sogn.